Pratik Kadınlara Pratik Blog!


16 Ocak 2012 Pazartesi

Pratik Kadınların Güzellik Sırları


Biz kadınlar her zaman bakımlı olmayı ve güzel gözükmeyi isteriz. Fakat bazen buna, ne zamanımız, ne de bakım ürünlerine ayıracak bütçemiz yetiyor. Biz de sizler için, zamanınızdan ve paranızdan kısmak istediğinizde rahatlıkla uygulayabileceğiniz birkaç ipucu derledik. Ne olur ne olmaz aklınızda mutlaka bulunsun!

Yağlı saçlara: Pudra
Saçınız çok kısa sürede yağlanıyorsa veya o gün duş almaya vakit bulamadıysanız işte size oldukça pratik bir yöntem. Saçınızın dibine geniş uçlu bir makyaj fırçası ile uygulayacağınız pudra, saçınızdaki yağı emecektir ve dışarıdan kesinlikle belli olmayacaktır.
Saçlarınız her daim güzel koksun
Hepimiz duştan sonra saçlarımızdaki şampuan kokusunu severiz. Ama bu koku hemen yok olur. Siz de saçınızın her daim güzel kokmasını istiyorsanız; saçınıza az miktarda parfüm sıkın ve saç fırçasıyla tarayarak kokuyu saçlarınıza dağıtın. Kokunun etkisi gün boyu saçınızda kalacaktır.
Makyajınızı silmeyin
Gün boyu çalıştınız ve iş çıkışı bir yere davetlisiniz. Makyajınızı çıkarıp, tekrar yapmak istemiyorsanız; bir kulak çubuğunu makyaj temizliyicisine batırın ve sadece makyajınızın akmış kısımlarını silin, üzerine uygulayacağınız kapatıcı ve yenileyeceğiniz allığınız ile sanki yeniden makyaj yapmış gibi olacaksınız.
Tırnaklarınız kırılsa da uzasın!
Uzun tırnaklara sahip olmak istiyorsunuz ancak ne zaman tırnaklarınız istediğiniz uzunluğa yaklaşsa mutlaka biri kırılıyor. Tırnağınızı kesmek zorunda kalıyorsunuz ve dolayısıyla diğer tırnaklarınızı da kısaltmak. Tırnağınızı kesmek yerine, kırılan yeri bir damla japon yapıştırıcısı ile yapıştırın ve kırılan yer istediğiniz boyuta gelene kadar koyu ve mat ojelerle yapıştırıcıyı kamufle edin. Artık siz de istediğiniz tırnaklara kısa sürede sahip olabilirsiniz!
Kirpikleri kıvırın
Siz de uzun ve kıvrık kirpikler istiyorsunuz ama ne yaparsanız yapın kirpikleriniz dümdüz duruyorsa, metal kirpik kıvırıcınızı sadece birkaç dakika fönle ısıtmayı deneyin. Nasıl saçlarınız ısı yardımıyla şekil alıyorsa, kirpikleriniz de ısı yardımıyla daha kolay şekil alacaktır. Üzerine uygulayacağınız suya dayanıklı bir maskara sayesinde de kirpiğinizin kıvrımını koruyabilirsiniz.
Saçınız hacimlensin
Saçınızın hacimli gözükmesini istiyor ancak sprey kullandığınızda saçınızda oluşan katı görüntüyü sevmiyorsanız, saçınızı değil saç fırçanızı spreyleyin! Böylelikle spreyli saç fırçası ile saçınızı taradığınızda, saçınız hacmini ve parlaklığını katı bir görüntü oluşmadan koruyacaktır.
Bacaklarınız ışıldasın
Bacaklarınızı nemlendiriyor ancak istediğiniz parlak görüntüye sahip olamıyorsanız, nemlendiricinizin içine bir damla bebek yağı ekleyin. Böylelikle bacaklarınız yağlı gözükmeden, ışıl ışıl parlayacaktır.
Kaşlarınızı fırçalayın
Kaşlarınız biraz uzadığında dağınık bir görüntü oluşturuyorsa onları spreyle taramayı deneyin. Bir diş fırçasının üzerine hafifçe sıkacağınız spreyle tarayacağınız kaşlarınız, gün boyu istediğiniz şekilde kalacaktır.
Saçlarınız parlasın
Saçınızın parlak ve sağlıklı gözükmesini istiyorsunuz fakat zamanınız veya evde gerekli bakım ürününüz yoksa, bir ölçek sirkeyi dört ölçek sodayla karıştırıp saçınızı bu karışımla ıslatın. Saçınızın, 15 dakika sonra istediğiniz parlaklığa kavuştuğunu göreceksiniz.
İstediğiniz gibi kokun
Nemlendirici kreminizden memnunsunuz ama ah bir de istediğiniz gibi koksaydı değil mi? Kreminizin içine damlatacağınız birkaç damla parfüm ile gün boyu istediğiniz gibi kokabilirsiniz.
Saç kremi ile yumuşatın
Bacaklarınızı tıraş edeceksiniz ancak tıraş köpüğünüz bittiyse, saç kremi kullanabilirsiniz. Saç kremi tüylerinizi yumuşatarak alımını kolaylaştıracaktır üstelik bacaklarınızı da yumuşatacaktır.

Comments :

2 yorum to “Pratik Kadınların Güzellik Sırları”

Maraz soydan dedi ki...
on 

ARAMADIĞINIZ SÜRECE ARAMAM RAHATSIZ ETMEM ASLA )MERHABA BEN MARAZ SOYDAN BENİM İÇİN ÇİRKİN BAYAN YOKTUR İLGSİZ MUTSUZ BAYAN VARDIR .)( İLGİ VE MUTLUĞU HAKEDİYORUM DİYEN BAYANLAR ( NOT: BEN KENDİMİ KADINLARA ADAMIŞIM SANALCI ABAZA TEL DE İLİŞKİ YAŞAMAK İSTEYEN KADINLAR UZAK DURSUN DÜRÜST BAYANLARI SEVERİM ADECE CİDDİ BAYANLAR ( MERHABA TÜM BAYANLAR BEN MARAZ SOYDAN YAŞIM 34 GİZLİK BENİM İÇİN ŞART YAŞADIĞIM İLİŞKİLERİM 1 SATLİK 1 GÜNLÜK 5 GÜNLÜK BİR AY 1 YIL VE ÖMÜR BOYU BEN VARIMDİYEN ( 25 ) İLE (55) YAŞ ARASI BAYANLAR (İLGİSİZ EVİNİ UNUTAN EVE İÇKİLİ GELEN SİZE GÜZEL SÖZLER SÖYLEMEYEN KADINLIĞINIZI SİZE HİSETİRMEYEN KOCASINDAN İLGİ GÖRMEYEN BAYANLAR) HER TÜRLÜ İLGİYİSEVGİYİ MUTLULUĞU YAŞAMAK İÇİN MUTSUZ,EVDE YANLIZ KALAN KOCASI ŞEHİR VE YA YURT DIŞINDA OLAN EVLİ VE AÇIK TÜRBANLI HANIMLAR SİZ NE İSTERSENİZ ÖYLE OLACAK EVLİLİĞİNİZ HİÇ BİR ŞEKİLDE ETKİLENMİYECEK MÜSAİT OLDUĞUNUZ ZAMAN ARARSINIZ ARAMADIĞIN ZAMAN ARIYIP RAHATSIZ ETMEM HERŞEY GİZLİ KALACAK) (ERKEĞE HASRET DUL AÇIK) VE YA (TÜRBANLI HANIMLAR) CANI İSTEYİPTE HAMİLE OLDUĞUNUZ İÇİN YANINIZA YAKINLAŞMAYAN YANLIZ KALAN HAMİLE BAYANLAR ( GSM: 05372031021 - 0506 163 47 72 ÖZEL NUMARAYA AÇIK) MUTSUZ BAYANLARI MUTLU EDERİM HER KONUDA OKUYAN VE ARAYAN ARAMAYAN BAYANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA .BEN MARAZ SOYDAN. ÖZELİN ÖZELİM SIR RIN SIR RIMDIR ÖLENE DEK SADECE CİDDİ BAYANLAR (NOT:ERKEKLER ARAMASIN SAKIN) GSM0:506 163 47 72 ÖZEL NUMARAYA AÇIK GİZLİLİĞE ÖNEM VEREN HANIMLAR (İSTEMEYEN BAYAN VARSA ARAMAYA BİLİR SAYGI DUYARIM. TANIŞTIĞIM ÇOK HANIM VAR ONLAR GİBİ KENDİNİ MUTLU HİSETMEK İSTEYEN HANIMLAR SİZİN ONLARDAN NE EKSİĞİNİZ VAR BENCE ARAYANLAR CESARETLİ DÜNYAYA http://2.DEFA GELMİYORUZ SAYGILAR 05372031021 HOŞÇAKALIN❤

Dost Erkek dedi ki...
on 

Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

* Evli Çiftlere 3.TEK ERKEĞİM!

* Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

* Tost olmayı arzulayan bayanlar

* Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

* Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

* 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

Yorum Gönder

 

Copyright © 2009 by PRATİK KADIN, Musician Blog Design, People.com Inspiration Powered By Blogger, The Blog Full of Games