Pratik Kadınlara Pratik Blog!


7 Şubat 2012 Salı

Yaşlanma karşıtı pratik bilgiler


20’li yaşlardaki gençler aknelerinden, 30’lu yaşlar sarkan göz kapaklarından, 40’larını yaşayanlar yaşlılık belirtilerinden, 50 yaş ve üzerindekilerse sarkmalardan küçük estetik girişimlerle kolayca kurtulabiliyor.
Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Erol Kışlaoğlu, kişilerin yaşlarına göre uygulanan estetik operasyonları anlattı.

Göz çevresinde mor halkalar ve torbalara veda edin:
Gençliliğin getirdiği enerjiyle haftada birkaç gece arkadaşlarınızla dışarı çıkıyorsunuz ama en büyük sorununuz ertesi sabah gözaltlarınızda oluşan mor halkalar. Prof. Dr. Kışlaoğlu, yeni nesil lazer sistemlerinden biri olan IPL’ nin bu bölgede oluşan pigmentasyon sorununu hafiflettiğini ve dolaşımı artırdığını belirtiyor.
Bu uygulama kolajen üretimini tetikleyerek gözaltındaki derinin daha gergin görünmesini sağlıyor. Kışlaoğlu gözaltı torbaları için de bir damla botoks enjeksiyonu öneriyor.

Aknelerden kurtulun:
Akne izlerini hafifletmek için lazer ve peelingin birlikte uygulandığını söyleyen Kışlaoğlu, sonucun oldukça başarılı olduğunu belirtiyor. Ciltte %70 oranında düzelme görülen bu uygulamada peelingin içindeki laktik asit cildi ölü hücrelerden arındırırken akneye yol açan bakterileri öldürüyor
Pürüzsüz bir cilt için:
30′lara geldiğinizde güneş ışınları, hormonal değişiklikler veya kötü beslenme nedeniyle cilt cansızlaşır. Lazer ve peeling ile cildinize ihtiyacı olan tazeliği ve güzelliği geri kazandırabilirsiniz.



Comments :

0 yorum to “Yaşlanma karşıtı pratik bilgiler”

Yorum Gönder

 

Copyright © 2009 by PRATİK KADIN, Musician Blog Design, People.com Inspiration Powered By Blogger, The Blog Full of Games